Posebne priložnosti

Vabila za različne priložnosti

Izdelava vabil za različne priložnosti, kot so rojstni dnevi, vabila na birmo, obhajilo ali krst. V galeriji imam predstavljenih par primerov vabil, vsako vabilo pa lahko tudi oblikujem po vaših željah. Pri Alinea tisk vam je na voljo ugoden in hkrati kakovosten digitalni tisk vabil manjših naklad. Vabila izdelamo hitro in poskrbimo, da bo vaše vabilo nekaj posebnega in hkrati prelep spomin na vaš nepozaben dogodek.

Oblikujemo in tiskamo:

 

Vinske etikete za različne priložnosti

Ob posebnih priložnostih, kot so poroke, sveti zakramenti, rojstni dnevi in obletnice, dogodku dodate osebno noto s personalizirano etiketo za vino. V galeriji imam predstavljenih par primerov, etiketo pa lahko oblikujem po vaših željah. Pri Alinea tisk vam nudimo tisk etiket. Tiskamo na PVC folijo ali pa na samolepilni papir. Tisk na samolepilni papir je cenejši, etikete so lahko samo pravokotne, kvadratne.. Tisk na PVC folijo pa je kvalitetnejši tisk, lahko so laminirane, kar pomeni daljšo obstojnost in lahko so poljubnih oblik.

Oblikujemo in tiskamo:

 

Darila ob posebnih priložnostih

Ob posebnih priložnostih, kot so rojstnih dnevih, materinskih dnevih ali poroke, lahko podarite prav posebno darilo. Majice, skodelice lahko ustvarimo tako, kot si želite – personalizirano ali pa ne. Za skodelice uporabimo tehniko sublimacije – kar pomeni, da lahko na skodelico natiskamo prav vse barve, pisave, slike. Za majice pa uporabljamo različne tehnike – ali sublimacijo, izrez iz folije, print preslikač, sitotisk. Prav tako na majico lahko potiskamo najrazličnejše napise ali slike. Nekaj primerov si lahko pogledate v spodnjih galerijah.

Oblikujemo in tiskamo: